ДАМЯН БОДЖО

В света на тангото, той е безспорния “цар на винила”, един от малкото танго-диджеи които се осмеляват да пускат музика от грамофонни плочи в истинския дух на доброто старо време. Дамян е известен с неподражаемия си стил, белязан от дългия му опит като диджей, от качеството на колекцията му и от чистия звук на неговите винили. Той започва като диджей през 1999 г. в родния си Буенос Айрес учейки се и получавайки вдъхновение от легендарните “милонгерос” и диджеите от онова време. Дамян е бил “музикализадор” на всички знакови милонги в Буенос Айрес и големи танго фестивали по света и е един от най-желаните и обичани диджеи на нашето време. Не бихте искали да пропуснете неговия сет в събота вечер!

ТУГБА ТАНЬОРЕН

Тугба е родена в Турция, притежава шведски паспорт, живее в Германия и има всичко необходимо за да бъде геориня от филмите за Джеймс Бонд – чар, интелект, стил и обезоръжаваща усмивка. Но по-важно за нас е, че тя има всичко необходимо за един страхотен диджей! Нейното име предизвиква  изблици на щастие и блаженство в душите на тези, които вече са танцували на някой от  нейните вдъхновяващи сетове. Няма нужда да ви казваме, че чакаме с огромен ентусиазъм да чуем какво е подготвила за бала в петък вечер.

ИРИНА ФИСКУ

Ирина е изгряваща диджей-звезда от Румъния, която вече свети ярко със своя стил, вкус и разнообразие! Тя вярва, че една милонга има нужда от всичко по малко и точно това е което тя дава на танцуващите – нейната селекция включва всички видове танцувална танго музика – инструментална и вокална, ритмична и бавна, енергична и сантиментална, семпла и многопластова. Танцуващите са нейното вдъхновение и тя им се отблагодарява като поддържа настроението и желанието им да танцуват през цялата милонга. Нямаме търпение да потанцуваме на музиката на Ирина!

ИЛИАС СЕЛАЛМАЗИДИС

Гръцкото име в списъка с диджеите е опитен танцьор, преподавател, организатор и диджей от Солун с неизчерпаема страст към танца и музиката на тангото. Неговите многобройни пътувания по света са му дали възможност да събере огромна колекция, включваща както мейнстрийм, така и изключително рядка танго музика, която си заслужава да бъде чута. Всяко от парчетата в плейлистите му има своя история и скрит смисъл, който може да бъде изразен чрез изкуството на танца. “Моята танго музика винаги омагьосва публиката и тя иска да продължи да танцува до зори”, казва Илиас. Така че, да се приготвим за сериозно танцуване!

ВЛАДИ “БАСТУУН” ПЕТРОВ

Диджей Влади е тайното оръжие на българската танго общност – винаги пълен с изненади, готов да извади поредното асо от ръкава си – и ние с нетърпение очакваме поредния креативен и запомящ се сет от него! И тъй като той самият е пристрастЕн танцьор на танго, музиката която пуска е винаги танцувална и вдъхновяваща и може да разчитате, че ще ви държи на дансинга до края на милонгата.